18 Ağustos 2007 Cumartesi

Bikini seçimin de dikkat edilecek noktalar


Vücut Tipinize Göre Bikinini seçimi nasıl olmalıdır ?


Yaz sezonu açılınca kadınların en büyük telaşı kendi vücutlarına uygun bir bikini bulmak...Öncelikle işe kendi vücudumuzu tanıyarak başlamalıyız.Ancak bu şekilde doğru bikini modelini kendinize yakıştırabilirsiniz. Birkaç küçük hileyle vücudunuz için en doğru tercihi bulmaya ne dersiniz?

Uzun vücut:

Uzun bir vücudunuz varsa mutlaka yatay çizgileri olan bir bikini modeli tercih etmelisiniz. En iyi hile; renklerle oynamak.Açık renkler ve üzerine koyu renk desenler, uzun vücutlu kadınların seçeneği olmalı.

Kaçınılması gerekenler: Dikey çizgiler vücudunuzu daha da uzun gösterir.

Elma tipi: geniş omuz, kalın bel, balık eti

Eğer göbek bölgenizde sorun yaşıyorsanız, renk tercihini dikkatli yapmalısınız. Fazla süslü bikini modelleri yerine büyük desenli ve koyu renkleri tercih etmelisiniz. Bikini altı için şortlu modelleri kullanabilirsiniz.Bikini üstü için de büyük üçgen tarz seçilmeli.Göğsü ve basen bölgesini toplarlayı modeller ideal.

Kaçınılması gerekenler: Fazla karışık, göz yorucu modeller vücudu hantallaştırır.


Armut tipi: küçük göğüs, geniş kalça


Göğüsleriniz küçükse destekli ve fırfır detaylı modelleri kullanabilirsiniz. İpli bikini altları da geniş kalçayı saklamak için en uygun yol.

Kaçınılması gerekenler: Üçgen bikiniler, fırfırlı bikini altları.


Çilek tipi: büyük göğüs, geniş sırt, dar kalça

Straplez bikiniler bu vücut tipine sahip kadınlar için en uygun seçim. Büyük üçgen cup'larda bu vücut tipini toparlar. Dar kalçalar içinse oldukça düşük belli, kalın kenarlı bikini altları kullanılmalı.

Kaçınılması gerekenler: Yüksek bel, destekli üstler.


Atletik vücut: geniş omuz

Geniş omuzlarınızla erkeksi görünümü yok etmek için sevimli bikini modellerini tercih etmelisiniz. Çiçekli, tropik desenleri kullanmalısınız. Feminen çizgileri olan bikiniler sizin için en uygunu.

Kaçınılması gerekenler: Atletik vücudunuzu daha da gösterecek sportif modellerden uzak durmalısınız.

Düz vücut:

En şanslı vücut tipine sahipsiniz eğer düz bir yapıya sahipseniz. Bu sezonun da trendi olan mayokiniler tam size göre. Bel dekolteli modellerle hem daha seksi bir görünüm elde edecek hem de düz hatlarınızı biraz kırmış olacaksınız.

Kaçınılması gerekenler: Kaçınmanız gereken hiçbirşey yok.Bikini tercihlerinizde özgürsünüz.

posted by mehmet turgay bozbulut at 10:40 | in: Genel Bilgiler

MAYO BİKİNİ MODELLERİ

Tatil sezonu başladı bile, peki tatil alışverişinizi yaptınız mı? Henüz yapmayanlar için 2007/2008 mayo, bikini modelleri görmek ister misiniz? Evet diyorsanız işte sizin için seçtiğim modeller. Bu senede plajlar yine çok renkli olacak gibi görünüyor.